dobroge.tv

Live

Simona Halep ratează și Jocurile Olimpice

29 iunie 2021
Publicitate

Simona Halep se confruntă cu mari probleme de sănătate. Speranțele constănțencei de a reveni în circuitul profesionist au fost spulberate pe rând, iar ultima dezamăgire vine o dată cu ratarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

După a două turnee de grand slam, cele de la Roland Garros și Wimbledon, Simona Halep va rata și prezența la Jocurile Olimpice din această vară, de la Tokyo. Anunțul a fost făcut luni seară de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Potrivit acestuia, Halep le-a transmis a făcut nişte analize amănunţite zilele acestea în urma accidentării la gambă, iar medicii i-au spus că nu va putea juca tenis cel puţin patru săptămâni de acum încolo.

Anunţul preşedintelui COSR vine la doar trei zile după ce Halep şi-a anunţat retragerea de la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon pe care l-a câştigat în urmă cu doi ani.

Pe 12 mai, a treia jucătoare a lumii a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, în partida cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat şi turneul de la Roland Garros.

Constănțeanca afirma pe 14 aprilie, cu 100 de zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, că singurul său vis este de a fi cea mai bună la întrecerea supremă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233