dobroge.tv

Live

Primele transferuri pentru HC Dobrogea Sud

30 iunie 2021
Publicitate

După plecările lui Chuffa, Șandru și Iancu, HC Dobrogea Sud a anuțat și primele achiziții din această vară. Liviu Caba, unul dintre cei mai promițători handbaliști români, și slovenul Leon Raso s-au înțeles cu formația de pe litoral și speră să obțină primele trofee în sezonul care stă să înceapă.

Internațional de tineret Liviu Caba, în vârstă de 21 de ani, este noul jucător al lui HC Dobrogea Sud. Handbalistul timișorean a semnat un contract pe trei sezoane și va purta pe tricou numărul 21.

Votat cel mai bun jucător Under 21 în Liga Zimbrilor în sezonul trecut, Liviu Caba poate evolua atât centru cât și inter stânga la nouă metri.

Vă salut, suporterii echipei Dobrogea Sud. Mă numesc Liviu Caba și din această vară mă voi alătura acestei echipe. Aștept cu nerăbdare începerea campionatului, pentru a ne vedea cu toții în tribunele sălii. Hai, Constanța!”, a declarat Liviu Caba, HC Dobrogea Sud.

Miercuri după amiază oficialii constănțeni au anunțat și transferul internaționalului sloven Leon Raso. Vicecampion al Sloveniei cu Trebnje și câștigător a două Supercupe cu Mrk Krka, el este încrezător ca va cuceri alături de HC Dobrogea Sud primul trofeu în afara țării natale. Printre rezultatele lui se numără și un titlu olimpic la tineret, în 2014.

Salutare, suporteri ai Constanței. Mă numesc Leon Raso și vin din Slovenia. Sunt foarte nerăbdător să încep noul sezon alături de voi și sper ca împreună să avem rezultate extraordinare. Hai, Constanța!”, a declarat Leon Raso, HC Dobrogea Sud.

HC Dobrogea Sud se va reuni pe 19 iulie, după vacanța de vară. Pe 1 august, constănțenii vor pleca într-un cantonament de pregătire, care va fi urmat de câteva meciuri amicale. Primul meci oficial este programat pentru 25 august, contând pentru Supercupa României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233