dobroge.tv

Live

Farul, la prima înfrângere din noua eră

01 iulie 2021
Publicitate

Noul Farul a suferit prima înfrângere de la fuziunea cu Viitorul. Constănțenii au cedat aseară cu scorul de 1-2 în fața Concordiei Chiajna, într-o partidă de verificare disputată în cantonamentul din Poiana Brașov. Golul echipei antrenate de Gheorghe Hagi a fost înscris de Adrian Petre, din penalty.

Chindia Târgoviște și-a luat revanșa în fața jucătorilor de la Viitorul după eliminarea din play-off-ul pentru barajul pentru Conference League.

Dâmbovițenii s-au impus miercuri seară, cu scorul de 2-1, într-o partidă amicală ce a avut loc într-un complex din Ghimbav. Obosiți după mai bine de o săptămână de pregătire, dar și pentru că dimineață au disputaseră un alt meci contra celor de la CS Mioveni, elevii lui Gheorghe Hagi s-au văzut conduși pe tabelă în prima repriză.

Golul Chindiei a fost înscris chiar de fostului lor coleg, Tiberiu Căpușă. În ciuda faptului că Farul a avut o posesie mai bună, multe ocazii şi a trimis mingea în bară de două ori, prin Mladen şi Grameni, cei de la Chindia și-au dublat avantajul după golul lui Cherchez.

Constănțenii au redus din diferență în finalul partidei, dintr-o lovitură de la 11 metri executată de Adrian Petre. Până la finalul perioadei de pregătire, pe lângă confruntările de miercuri, constănțenii mai au programate în Poiana Brașov încă două meciuri test, pe 3 iulie, contra lui Csikszereda Miercurea Ciuc și Petrolul Ploiești.

Ultimul amical al verii pentru Farul Constanța va avea loc pe 10 iulie, la Ovidiu, contra bulgarilor de la Cernomore Varna.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233