dobroge.tv

Live

Misiune facilă pentru FC Viitorul

22 iunie 2020
Publicitate

FC Viitorul are ocazia în această seară de a-și reface avansul de șapte puncte în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii Întâi. La Ovidiu debutează la ora 20 confrutarea cu FC Hermănștad, formație condamnată să evolueze în sezonul următor în eșalonul secund. Chiar și așa, Gheorghe Hagi se așteaptă la o confruntare dificilă contra sibienilor.

FC Viitorul are aparent o misiune ușoară în această seară, contra celor de la FC Hermanstadt. Deși sibienii sunt pe locul 4 al clasamentului play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, la doar un punct distanță de pozițiile care duc în eșalonul secund, ei sunt considerați ca și retrogradați. Și asta după Liga Profesionistă de Fotbal a decis să nu le dea licența de participare celor de la FC Hermanstadt pentru sezonul următor. 

De partea cealaltă, FC Viitorul este lider autoritar, cu 27 de puncte, cu patru mai multe decât principala urmăritoare, Sepsi. Chiar și așa, Gheorghe Hagi rămâne precaut înaintea partidei și se așteaptă la o confruntare deschisă oricărui rezultat, mai ales că sibienii au în lot numeroși jucători cu experiență în Liga Întâi.

FC Viitorul – FC Hermanstadt, contând pentru etapa a cincea a play-out-ul Ligii Întâi, este programată a se disputa în această seară la Ovidiu, cu începere de la ora 20.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233