dobroge.tv

Live

Întăriri pentru „delfini”

05 iulie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a închis astăzi lista de achiziții pentru sezonul care stă să înceapă. După transferurile lui Leon Raso și Liviu Caba, formația de la malul mării a mai anunțat înregimentarea altor trei jucători, un sârb, un macedonean și un bosniac.

La finalul săptămânii trecute, HC Dobrogea Sud a anunțat alte două transferuri importante în vederea pregătirii sezonului care va debuta la sfârșitul lunii august. Internaționalul sârb Strahinja Stankovic va juca pentru „delfini” pentru următoarele două sezoane și va purta tricoul cu numărul 31.

Pe lângă cele nouă sezoane în care a îmbrăcat tricoul Vojvodinei Novi Sad, el bifat și 30 de selecții pentru echipa națională a Serbiei. Stankovic este obișnuit cu succesul, având în palmares numeroase titluri de campion și cupe în Serbia, dar și participări în Liga Campionilor și Cupa EHF.

Salutare suporteri ai Constanței! Numele meu e Strahinja Stankovic, vin din Serbia și sper să avem multe victorii împreună. Hai Constanța!”, a declarat Strahinja Stankovic, HC Dobrogea Sud Constanța.

Marko Buvinic, noul inter dreapta al formației de pe litoral, este multiplu vicecampion în Macedonia, cu Metalurg Skopje, dar și în Croația, cu Nexe Nasice. De asemenea, el are în palmares și un argint european cu reprezentantiva sub 20 de ani a Croației.

Salutare tuturor! Eu sunt Marko Buvinic și vin din Croația. Sunt foarte fericit că voi juca la Constanța în următorul sezon și sper să fie unul reușit. Hai Constanța!”, a declarat Marko Buvinic, HC Dobrogea Sud Constanța.

La începutul acestei săptămâni, formația constănțeană a anunțat și ultimul transfer din această vară. Marin Vegar a fost adus de la Eurofarm Pelister și are în palmares nu mai puțin de șapte medalii de argint cu ultimele 3 cluburi la care a jucat. El a bifat prezențe și în naționala Bosniei, cu care a participat Europeanul din 2020.

Salutare tuturor! Numele meu e Marin Vegar, vin din Bosnia și sunt noul jucător al echipei voastre. Sper ca acest an să fie plin de succese pentru noi toți. Hai Constanța!”, a declarat Marin Vegar, HC Dobrogea Sud Constanța.

Lotul lui HC Dobrogea Sud se va reuni pe 19 iulie. Pe 1 august, constănțenii vor pleca într-un cantonament de pregătire, care va fi urmat de câteva meciuri amicale. HC Dobrogea Sud va juca pentru Supercupa României cu Dinamo București, pe 25 august, iar patru zile mai târziu, va debuta în noul sezon al Ligii Zimbrilor, în deplasare, cu CSM București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233