dobroge.tv

Live

Victorie la pas pentru Viitorul

23 iunie 2020
Publicitate

Viiitorul lui Gheorghe Hagi a făcut instrucție cu FC Hermanstadt în ultima partidă din runda a cincea a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal. Constănțenii s-au impus cu scorul de 4-1, grație golurilor înscrise de Iancu și Achim, și au refăcut avansul de șapte puncte în fruntea clasamentului.

Emoțiile lui Hagi au fost spulberate încă din debutul partidei cu FC Hermanstadt. Iancu și Achim au conlucrat la golul de 1-0 al constănțenilor, marcat în minutul 4 al meciului. 

Superioritatea gazdelor s-a văzut pe durata întregii prime reprize, Matei fiind aproape de a dubla avantajul de pe tabelă însă bara l-a salvat pe portarul oaspeților. Noul antrenor al sibienilor, spaniolul Ruben Albes, n-a găsit soluțiile pentru a-și motiva jucătorii la pauză, astfel că dominarea jucătorilor lui Hagi a continuat și în actul secund. 

Pasator la primul gol al Viitorului, Gabi Iancu a decis soarta partidei în decurs de doar opt minute, grație unei duble care l-a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii Întâi. Finalul de meci a mai adus două goluri, câte unul de fiecare parte, după reușitele lui Bălan pentru oaspeți și Achim, care și-a trecut și el în cont dubla. 

S-a încheiat 4-1 pentru FC Viitorul care obține încă trei puncte care aproape ca îi asigură și matematic menținerea în Liga Întâi și în sezonul viitor.

Hagi și-a ales și favoritul după victoria mai mult decât convingătoare în fața celor de la FC Hermanstadt.

În urma succesului în fața lui FC Hermanstadt, Viitorul a ajuns la 30 de puncte și se menține în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii Întâi la fotbal. De partea cealaltă, au ajuns pe cinci, cu 18, însă șansele de a se salva de la retrogradare sunt minime, în condițiile în care clubul nu a primit licență pentru sezonul viitor. 

În partida viitoare, programată sâmbătă, de la ora 20, elevii lui Gheorghe Hagi au șansa de a se desprinde decisiv în fruntea clasamentului, urmând să evouleze la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi, ocupanta locului secund.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233