dobroge.tv

Live

EURO 2020. Anglia s-a calificat în finală, însă, a atras un val de critici după penalty-ul primit

EURO 2020. Anglia s-a calificat în finală, însă, a atras un val de critici după penalty-ul primit
08 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Anglia a învins, miercuri, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, reprezentativa Danemarcei şi s-a calificat în premieră în finala unui turneu final al Campionatului European, în care va întâlni Italia.

Penaltz-ul primit de Anglia în meciul cu Danemarca a fost aspru criticat pe reţelele de socializare şi în tot mediul online. În afara suporterilor, numeroşi oameni de fotbal s-au declarat dezamăgiţi de modul în care Anglia a obţinut calificarea în finala Euro-2020.

"It's diving home", a scris jurnalistul italian Tancredi Palmeri, corespondent al postului BeIN Sports. El a făcut un joc de cuvinte plecând de la expresia "It's coming home", folosită de fanii englezi pentru a anunţa că trofeul se va întoarce în ţara în care a fost inventat fotbalul. Cuvântul "diving" face referire la "plonjonul" prin care Raheem Sterling l-a păcălit pe arbitrul Daniel Makkelie şi sistemul VAR, la căderea sa spectaculoasă în careu.

"A câştigat echipa mai puternică. Anglia a meritat-o ​​şi au fost fantastici, dar pentru mine nu este niciodată penalti. La acest nivel, într-o semifinală europeană, chiar nu am înţeles decizia. Sunt fericit pentru Anglia, dar ca om de fotbal sunt dezamăgit de decizia care a fost luată", a spus antrenorul Jose Mourinho, potrivit gazzetta.it.

"Cu cinci secunde înainte ca Sterling să ia balonul, a mai existat o minge pe teren şi i-am făcut semn celui de-al patrulea oficial (n.r. - Ovidiu Haţegan), dar jocul a continuat. Şi apoi şi-a întins piciorul. Nu a fost un fault de penalty", a spus selecţionerul danez Hjulmand.

"Anglia se califică în finală după prelungiri şi cu controverse", a titrat marca.com.

"Nu e penalty", a scris fpe Twitter fostul internaţional francez Bixente Lizarazu.

Şi baschetbalistul muntenegran Nikova Vucevici de la Chicago Bulls a spus că nu a fost penalty: "Nu pot să cred că au acordat penalty în favoarea Angliei. Ce glumă!".

Însă Sterling susţine că a fost penalty. "Este clar fault", a asigurat Sterling după meci, la microfonul ITV. "Am intrat în careu, el a întins piciorul şi a fost un penalti evident", a continuat jucătorul de la Manchester City.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233