dobroge.tv

Live

Florin Purece a revenit la Constanța

08 iulie 2021
Publicitate

Continuă transferurile la Farul Constanța. Formația de pe litoral a anunțat la mijlocul acestei săptămâni că s-a înțeles cu Florin Purece pentru un contract pe un an. Mijlocașul revine astfel la malul mării după patru ani de când a câștigat titlul de campion cu Viitorul în Liga Întâi.

Florin Purece este ultimul jucător care s-a alăturat lotului lui Gheorghe Hagi la Farul Constanța. Mijlocașul revine astfel la malul mării după patru ani de la câștigarea cu FC Viitorul a titlului în Liga Întâi. El a semnat un contract valabil pe un an, a efectuat vizita medicală și a intrat în programul de pregătire alături de noii săi colegi.

Cunosc tot staff-ul și o parte din jucători. Știu mentalitatea dânșilor, știu că aici se vrea performanță. Faptul acesta m-a determinat să vin și să pun umărul la acest proiect. Sper să reușim lucruri frumoase împreună și personal sper să confirm așteptările”, a declarat Florin Purece, Farul Constanța.

În vârstă de 29 de ani, Florin Purece evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv și a mai jucat în cariera sa pentru Nottingham Forest, UTA Arad, Concordia Chiajna, Hapoel Raanana sau Termalica. În sezonul trecut, el a jucat în Liga I, pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233