dobroge.tv

Live

Mihai Loghin s-a întors la HC Dobrogea Sud

12 iulie 2021
Publicitate

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud numără zilele până vor relua pregătirile înaintea noului sezon. Cu doar o săptămână rămasă până la reunirea lotului, oficialii de malul mării au anunțat un nou transfer. Mihai Loghin a revenit la Constanța după doi ani în care a jucat pentru Medgidia.

Mihai Loghin este al șaselea jucător care vine sub comanda lui Djordje Cirkovic în această vară pentru a întări lotul lui HC Dobrogea Sud înaintea startului în noul sezon competițional.

În vârstă de 25 de ani Loghin evoluează pe postul de extremă stânga și revine astfel la Constanța după o pauză de doi ani, în care a evoluat în eșalonul secund, pentru CS Medgidia.

Salutare tuturor. Mă numesc Mihai Loghin. Mă bucur că m-am întors la echipă și abia aștept să ne vedem cu toții la sală. Hai, Constanța”, a declarat Mihai Loghin, HC Dobrogea Sud

O dată cu aducerea lui Loghin, lista transferurilor a fost încheiată la HC Dobrogea Sud a anunțat președintele Ionuț Stănescu. Formația constănțeană şi-a asigurat, în perioada de transferuri, serviciile altor cinci jucători: românul Liviu Caba, slovenul Leon Raso, sârbul Strahinja Stankovic, croatul Marko Buvinic şi bosniacul Marin Vegar.

Reunirea lotului este programată la începutul săptămânii viitoare. După o scurtă perioadă în care se vor pregăti la Constanța, jucătorii antrenaţi de Djordje Cirkovic şi George Buricea vor pleca pe 1 august în cantonament.

HC Dobrogea Sud va debuta în noul sezon competițional pe 25 august, când se va confrunta cu Dinamo Bucureșt pentru Supercupa României, iar patru zile mai târziu va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale, în deplasare, cu CSM Bucureşti.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233