dobroge.tv

Live

Muțiu pleacă și el de la Farul

24 iunie 2020
Publicitate

Continuă plecările de la FC Farul Constanța. După cei zece jucători anunțați la începutul acestei săptămâni de conducerea formației de pe litoral, suporterii marinarilor au mai primit astăzi o veste proastă. Presa din Ardeal a anunțat că Vlad Muțiu, goalkeeperul Farului în sezonul trecut, s-a transferat la Universitatea Cluj.

Cu 23 de apariții în tricoul alb-albastru și fără gol primit în zece partide, Vlad Muțiu a fost considerat drept îngerul păzitor din poarta lui FC Farul în sezonul recent încheiat pentru „marinari“.

Goalkeeperul originar din Baia Mare a fost adus la Constanța anul trecut din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțirea de Dinamo București, pentru care a și evoluat în Liga Întâi. În cele mai multe partide din sezonul 2019-2020 în el a fost folosit, Muțiu a avut evoluții apreciate de suporteri și staff, motiv pentru care i s-a și încredințat banderola de căpitan în câteva dintre acestea.

Vestea plecării sale de la echipă nu a fost confirmată deocamdată oficial de conducătorii de la Farul Constanța, însă presa din Ardeal a anunțat că portarul s-a transferat la Universitatea Cluj. În vârstă de 25 de ani, Muțiu este originar din Baia Mare și a fost crescut de Dinamo. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Unirea Târlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea și CS Afumați și se poate lăuda și cu 11 prezențe în Liga 1, în tricoul “câinilor roșii”.

Muțiu îl va înlocui la Universitatea Cluj pe Cosmin Dur-Bozoancă, cel al cărui împrumut de la FC Viitorul nu va fi prelungit la finalul sezonului.

Vlad Muțiu este evaluat pe piața transferurilor la suma de 250 de mii de euro. Aceasta este cea de a 11-a plecare din lotul marinarilor de la începutul pauzei competiției, după ce la începutul săptămânii nu mai puțin de zece jucători și-au încheiat colaborarea cu formația de la malul mării.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233