dobroge.tv

Live

Mirel Rădoi speră la o medalie olimpică

13 iulie 2021
Publicitate

Cu cinci jucători de la Farul Constanța în lot, Mirel Rădoi visează la o medalie olimpică. Selecționerul României este în plină campanie de pregătire la Mogoșoaia cu lotul național înaintea plecări spre Japonia, pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Primul meci este programat pe 22 iulie, contra Hondurasului.

Marian Aioani, Virgil Ghiță, Radu Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea sunt cei cinci jucători de la Farul Constanța împreună cu care Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de fotbal a României, speră să cucerească în premieră o medalie olimpică la Tokyo. În ciuda acestui obiectiv îndrăzneț, Rădoi a subliniat faptul că pentru asta lucrurile trebuie luate pas cu pas.

Întâi de toate trebuie asigurată calificarea în fazele eliminatorii și abia de acolo să înceapă calculele pentru prezența în fazele finale ale competiției.

Alcătuirea lotului pentru Tokyo i-a dat mari bătăi de cap selecționerului, care abia a reușit să strângă 22 de jucători, deși la un moment dat pe listă se aflau 11. Și asta din cauza faptului că multe cluburi din Liga Întâi nu au vrut să își lase jucătorii la această acțiune.

Tocmai din acest motiv Rădoi a ținut să mulțumească în mod deosebit Farului Constanța și lui Gheorghe Hagi pentru că, deși se află în plină campanie de pregătire a noului sezon, le-au permis fotbaliștilor să onoreze convocările la naționala olimpică.

Naționala României va pleca la Tokyo pe 15 iulie, iar pe 22 va avea primul meci din grupă, cu Honduras. A doua partidă a „tricolorilor” se va juca pe 25 iulie contra Coreei de Sud, iar pe 28 aceștia vor înfrunta Noua Zeelandă.

Primele două clasate din grupă se califică în sferturile de finală care vor avea loc pe 31 iulie, semifinalele pe 3 august, iar finala pe 7 august.

România nu a mai participat la turneul olimpic din 1964, care a avut loc tot la Tokyo.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233