dobroge.tv

Live

Simona Halep, în cădere liberă

14 iulie 2021
Publicitate

Simona Halep pierde poziție după poziție în clasamentul mondial de tenis. Ajunsă pe locul 9, constănțeanca va coborî pe locul zece în ierarhia WTA la începutul săptămânii viitoare și riscă iar iasă pentru prima dată din Top 10 după mai aproape opt ani.

Este sigur! Simona Halep va mai pierde un loc în ierarhia WTA la finalul acestei săptămâni. Constănțeanca, a noua jucătoare a lumii în momentul de față, este campioana în exercițiu a turneului de la Praga, care este în plină desfășurare în capitala Cehiei.

Cum ea nu își va putea apăra nici acest titlu, Halep va mai pierde puncte prețioase în ierarhia mondială, ceea ce va duce la o nouă coborâre în in clasamentul WTA, până pe locul 10.

Constănțeanca va fi întrecută de săptămâna viitoare de Garbine Muguruza din Spania. Halep va reveni in circuitul profesionist de tenis la turneul de la Cincinnati, programat în săptămâna 14-22 August.

Până atunci rămâne de văzut dacă se va menține în Top 10 WTA, în condițiile în care ea va rămâne cu un avans de doar 30 de puncte față de elvețianca Belinda Bencic, ocupanta locului 11, după turneul de la Praga.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233