dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud se pregătește de Europa

15 iulie 2021
Publicitate

Până să debuteze în noul sezon competițional, HC Dobrogea Sud și-a aflat programul pe care îl va avea în Cupele Europene. Constănțenii speră la un parcurs cât mai lung în Liga Europeană la handbal masculin, acolo unde va fi cap de serie la tragerea la sorți pentru primul tur preliminar.

Federația Europeană de Handbal a stabilit programul Ligii Europene la handbal masculin, a doua competiţie ca valoare de pe „Bătrânul continent”, în care HC Dobrogea Sud va reprezenta România în sezonul ce stă să înceapă.

Ca în fiecare an, constănţenii îşi doresc să aibă un parcurs cât mai lung în noua aventură. HC Dobrogea Sud se numără pe lista capilor de serie în primul tur preliminar al Ligii Europene, care se va desfăşura în dublă manşă, pe 28 și pe 29 august, respectiv pe 4 sau pe 5 septembrie.

Potrivit calendarului, tragerea la sorţi va avea loc în data de 20 iulie, la sediul EHF de la Viena. Opt echipe au fost admise direct în turul doi preliminar, care este programat la finalul lunii septembrie. Acestea sunt Fuchse Berlin, Paix Handball, Lemgo, Sporting Lisabona, Nimes, Mors Thy Handbold, Wisla Plock şi Ademar Leon.

Cele 12 echipe direct calificate şi cele 12 care vor trece de turul doi preliminar vor alcătui patru grupe. Meciurile din etapele 1-10 se vor juca în perioada 19 octombrie 2021 - 8 martie 2022.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233