dobroge.tv

Live

Gheorghe Hagi și-a ales căpitanul

15 iulie 2021
Publicitate

Revenit la Constanța după o lungă perioadă de timp, Ionuț Larie a fost desemnat de Gheorghe Hagi să poarte banderola de căpitan al „marinarilor”. Crescut de Farul, Larie a fost legitimat ani buni la formația din Costanța și a evoluat patru ani și la Viitorul, între 2010 și 2014.

Este pentru mine un nou început. Este o nouă echipă, deși am mai activat pentru echipa Farul. Eu sper ca împreună cu colegii și staff-ul să facem ceea ce ne-am propus, adică la fiecare meci să aducem puncte, să câștigăm dacă se poate și să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ajunge în play-off. Va fi un campionat foarte greu, dar obiectivul nostru este să devenim cei mai buni și să ajungem în primele echipe.

Avem jucători tineri și foarte tineri, de calitate. Extraordinari, după părerea mea. Nu bucură acest lucru. Sigur, va fi greu pentru ei la început dar trebuie să demonstreze, la fel cum au făcut-o și alții, că merită să joace pentru Liga 1 și așteptăm să o facă cât mai repede”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233