dobroge.tv

Live

Horia Tecău, în semifinale la Hamburg

16 iulie 2021
Publicitate

Lui Horia Tecău îi priește din plin aerul german. Constănțeanu și partenerul său, Kevin Krawitz s-au calificat în semifinalele turneului de la Hamburg. Cei doi sunt cotați cu prima șansă la câștigarea întrecerii și joacă mâine pentru un loc în finală.

Perechea româno-germană formată din Horia Tecău și Kevin Krawietz s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Hamburg, competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de peste un milion de euro.

Cotați cu prima șansă la câștigarea titlului, tenismenul constănţean şi partenerul său s-au impus, în sferturi de finală, în două seturi, scor 6-3, 6-2, în faţa germanilor Daniel Altmaier şi Rudolf Molleker, la capătul unei partide care a durat doar 54 de minute. Graţie acestui succes, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 17.960 de euro şi 180 de puncte în clasamentul ATP la dublu.

Pentru un loc în marea finală, ei se vor lupta sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11, cu perechea formată din americanul Jamie Cerretani și mexicanul Hans Verdugo. Horia Tecău şi Kevin Krawietz au în palmare un titlu câștigat în iunie, la Halle, și alte două finale pierdute, la Rotterdam şi Barcelona.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233