Live

Horia Tecău, în semifinale la Hamburg

Publicat pe 16 iulie 2021

Lui Horia Tecău îi priește din plin aerul german. Constănțeanu și partenerul său, Kevin Krawitz s-au calificat în semifinalele turneului de la Hamburg. Cei doi sunt cotați cu prima șansă la câștigarea întrecerii și joacă mâine pentru un loc în finală.

Perechea româno-germană formată din Horia Tecău și Kevin Krawietz s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Hamburg, competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de peste un milion de euro.

Cotați cu prima șansă la câștigarea titlului, tenismenul constănţean şi partenerul său s-au impus, în sferturi de finală, în două seturi, scor 6-3, 6-2, în faţa germanilor Daniel Altmaier şi Rudolf Molleker, la capătul unei partide care a durat doar 54 de minute. Graţie acestui succes, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 17.960 de euro şi 180 de puncte în clasamentul ATP la dublu.

Pentru un loc în marea finală, ei se vor lupta sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11, cu perechea formată din americanul Jamie Cerretani și mexicanul Hans Verdugo. Horia Tecău şi Kevin Krawietz au în palmare un titlu câștigat în iunie, la Halle, și alte două finale pierdute, la Rotterdam şi Barcelona.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233