dobroge.tv

Live

Farul, record de jucători la naționale

20 iulie 2021
Publicitate

Farul Constanța a stabilit un record în privința selecțiilor la loturile naționale. În ultimele două luni nu mai puțin de 41 de jucători provenind de la formația de pe litoral au participat la acțiunile naționalelor.

Viitorul fotbalului românesc se construiește pe bazele puse de Farul Constanța și Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Profitând de pauza competițională, selecționerii loturile naționale ale României au programat în ultima perioadă o serie de acțiuni de pregătire, prilej cu care au putut să vadă la lucru jucătorii pe care se vor baza în perioada care urmează.

De departe, cea mai mare contribuție la aceste acțiuni și-a adus-o Farul Constanța, care a stabilit un record în privința numărului de jucători pe care i-a avut la echipele naționale.

Astfel, începând cu selecționata sub 15 ani a tricolorilor și terminând cu naționala olimpică a României, care va debuta la Tokyo la finele acestei săptămâni, nu mai puțin de 32 de telegrame de convocare a trimis pe adresa clubului, în ultimele două luni, Federația Română de Fotbal.

Dintre toate acestea, de departe, cele mai importante sunt convocările primite de Mihai Aioani, Radu Boboc, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu și George Ganea.

Toți aceștia au fost chemați de selecționerul Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice, unde vor susține meciuri oficiale cu Honduras, pe 22 iulie, Coreea de Sud, pe 25 iulie și Noua Zeelandă, pe 28 iulie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233