dobroge.tv

Live

Viitorul, victorie în fața Petrolului

25 iunie 2020
Publicitate

Chiar dacă Gheorghe Hagi s-a plâns de ritmul susținut în care trebuie să evolueze în Liga Întâi, cu meciuri la trei zile, FC Viitorul are totuși timp și un lot suficient de numeros pentru a putea juca și partide de verificare. Constănțenii au învins ieri pe Petrolul Ploiești, scor 3-1, într-un meci amical disputat la Ovidiu.

Exceptându-i pe Munteanu, Pitu şi Grosu care au debutat deja pentru FC Viitorul într-un meci oficial, Gheorghe Hagi a folosit în partida contra prahovenilor nu mai puțin de 11 jucători tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, care au demonstrat că sunt gata oricând să facă pasul la echipa mare.

Aceștia au fost introduși în teren în partea a doua a meciului cu Petrolul PloieșiQ și, contrar așteptărilor, au fost cei care au făcut diferența în teren. Astfel, dacă în prima repriză scorul a fost egal, 0-0, în condițiile în care în teren s-au aflat jucători cu experiență, precum Chițu, Căbuz, Casap sau Ganea, golurile au venit după pauză.

Dănuleasa, Munteanu și Pitu au fost cei care au dus scorul la 3-0 pentru Viitorul până în finalul partidei. Golul de onoare al celor de la Petrolul a fost marcat în minutele de prelungire, de Leonel Pierce.

Formaţia antrenată de Gheorghe Hagi, care a învins-o luni seara pe FC Hermannstadt cu 4-1, va disputa următorul meci oficial, sâmbătă, de la ora 20, în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, în cadrul etapei a 6-a a play-out-ului Ligii I.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233