dobroge.tv

Live

Buzbuchi a plecat de la Viitorul

25 iunie 2020
Publicitate

Chiar dacă mai este destul de jucat din actuala ediție de campionat, FC Viitorul a început curățenia la echipă. Alexandru Buzbuchi este printre primii jucători care vor părăsi echipa în această vară după 11 ani petrecuți la formația lui Gheorghe Hagi.

Anunțata revenire la FC Viitorul a lui Cosmin Dur-Bozoancă, cel căruia nu îi va mai fi prelungit împrumutul la Universitatea Cluj, i-a determinat pe oficialii constănțeni să renunțe la unul din portari. Cum Căbuz pare de neînlocuit în poarta lui FC Viitorul, cel sacrificat este Alexandru Buzbuchi. 

Anunțul despărțirii de goalkeeperul constănțean a fost făcut pe pagina oficială a clubului, care a punctat că „după 11 ani în cadrul Academiei Gheorghe Hagi și FC Viitorul Constanța, portarul Alexandru Buzbuchi și-a încheiat contractul cu formația noastră“. 

În vârstă de 26 de ani, Buzbuchi a participat la toate performanțele lui FC Viitorul: promovarea în Liga 1, titlul național în 2016/2017, câștigarea Cupei și Supercupei României în 2019.

 În cariera sa, Buzbuchi a apărat poarta constănțenilor în 77 partide și a bifat și opt prezențe pentru naționalele României Under 19 și Under 21.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233