dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud are obiective mărețe

21 iulie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud are obiective mărețe în sezonul care urmează. Constănțenii, chiar dacă se bazează mai mult pe tineri, au anunțat că se vor lupta pentru titlul, cupă și o calificare în grupele cupelor europene.

În fiecare an ne dorim Campionatul, cupa și să jucăm grupele în Europa. Acesta este un obiectiv propus de noi în fiecare an. Nu putem să-l schimbăm nici acum. Dar trebuie să fim realiști, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, chiar dacă Dinamo și-a făcut o echipă foarte puternică anul acesta, sperăm să nu-i lăsăm să câștige chiar foarte ușor campionatul”, a declarat Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud.

Începem greu în septembrie. Foarte greu. Primele șase etape sunt cele mai grele din istorie. Avem tur foarte greu și avem SuperCupa cu Dinamo, pe 25 august. Imediat avem și tur-retur la Europa și primul val de formă trebuie să ajungă în septembrie și din cauza aceasta am făcut așa.

Da, avem șase jucători noi. Avem mai mult opțiuni în atac și va fi mult mai ușor în atac. La apărare trebuie să lucrăm practic de la zero. Dar mi se pare că avem o echipă mai bună decât anul trecut”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233