Live

HCDS vrea revanșa

Publicat pe 22 iulie 2021

A sosit vremea revanșei pentru HC Dobrogea Sud. Constănțenii vor întâlni pe Csurgoi în primul tur al Cupei EHF European League, formație în fața căreia a pierdut în urmă cu două sezoane.

De ce le-a fost frică nu au scăpat. Constănțenii de la HC Dobrogea Sud și-ar fi dorit să evite pe Csurgoi la debutul în cupele europene în sezonul următor, însă sorții le-au scos în cale tocmai formația maghiară. 

Csurgoi este o mai veche cunoștință a HCDS-ului, aceasta fiind cea care a eliminat formația de pe litoral în urmă cu două cu un gol în ultima secundă. Spre deosebire de confruntarea din urmă cu doi ani, acum returul va avea loc în Sala Sporturilor din Constanța, în fața fanilor constănțeni.

Djordje Cirkovic a fost instalat la Constanța în octombrie 2019, în locul lui Zvonko Sundovski, chiar înainte de dubla cu Csurgoi, din Cupa EHF, și a avut puțin timp la dispoziție să pregătească primul meci.

Primul meci din dubla Csurgoi-HC Dobrogea Sud se va juca pe 28 sau pe 29 august, în Ungaria, urmând ca returul să aibă loc pe 4 sau pe 5 septembrie la Constanța.

Etichete:   hdc meci hdc dobrogea sud

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233