Live

Farul, la primul meci acasă

Publicat pe 23 iulie 2021

Farul Constanța joacă în weekend primul meci oficial în fața propriilor suporteri. Elevii lui Gheorghe Hagi primesc la Ovidiu vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii Întâi la fotbal.

După remiza de la Arad, din prima etapă a noului sezon, Farul Constanța joacă duminică primul meci de pe teren propriu de la revenirea în Liga Întâi. Formația de pe litoral va evolua împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, formație care a debutat cu o victorie la limită contra nou promovatei CS Mioveni.

La fel ca și în confruntarea din prima rundă a campionatului, Gheorghe Hagi se va confrunta cu o serie de absențe importante. În capul listei sunt cei cinci jucători aflați cu naționala României la Tokyo, acolo unde participă la Jocurile Olimpice din această vară. Acestora li se adaugă Dussaut, care a văzut cartonașul roșu încă din startul campionatului, și tânărul Dănuleasa, care a terminat la spital meciul său de debut în Liga Întâi.

După prima etapă a campionatului, medieșenii sunt pe locul 4 al clasamentului, în timp ce Farul ocupă doar locul 9, cu un singur punct.

Farul Constanța – Gaz Metan Mediaș, contând pentru etapa a doua a Ligii Întâi la fotbal, se joacă duminică seară, pe arena centrală a Bazei Sportive din Ovidiu, cu începere de la ora 18.30.

Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, persoanele sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal sunt:

  • cele care s-au vaccinat împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
  • și persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

De asemenea, purtarea măștii de protecție pe toată durata partidei este obligatorie!

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233