dobroge.tv

Live

Prima victorie „acasă” pentru Farul

26 iulie 2021
Publicitate

Primul meci pe teren propriu la revenirea în Liga Întâi a adus și prima victorie pentru Farul în fața propriilor suporteri. Încurajați frenetic din tribune, constănțenii s-au impus aseară în fața celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-0.

După o primă repriză în care Farul și Gaz Metan Mediaș au practicat un joc de tatonare, echilibrul s-a rupt la scurt timp după revenirea de la cabine. Noul căpitan al „marinarilor”, Ionuț Larie, a fost faultat în careu, iar centralul întâlnirii a dictat lovitură de la 11 metri. Betancor a transformat cu precizie penalty-ul și a intrat în istoria Farului, fiind primul marcator al constănțenilor în noua eră.

Chamed de la oaspeți a fost aproape de egalare în minutul 73, însă Tordai a amortizat șutul acestuia iar Buta a îndepărtat pericolul. Și cum ocaziile se răzbună, constănțenii și-au dublat avantajul prin Adrian Petre, care a speculat perfect o minge respinsă de portarul advers și și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

S-a încheiat 2-0 pentru Farul, care a bifat astfel prima victorie de la revenirea în Liga Întâi și a ajuns la patru puncte după două etape disputate din acest sezon.

Pentru Farul urmează la sfârșitul acestei săptămâni primul derby al campionatului. Elevii lui Gheorghe Hagi vor întâlni în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa a treia, pe Rapid București, liderul surpriză al Ligii Întâi după disputarea a două etape.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233