dobroge.tv

Live

Șapte „fariști“ la naționala U17

27 iulie 2021
Publicitate

Farul Constanța continuă să furnizeze jucători loturilor naționale ale României. Pe lângă cei cinci fotbaliști prezenți în Japonia la Jocurile Olimpice, alți șapte tineri sportivi vor au fost incluși într-un stagiu de pregătire al naționalei sub 17 a României.

Echipa națională sub 17 ani a României, formată din juniori născuți în anul 2005, are programat la începutul lunii viitoare un stagiu de pregătire, în care sunt incluse și două partide de verificare, contra selecționatei similare a Macedoniei de Nord. Meciurile vor avea loc pe 4 și 6 august, de la ora 20.00, la Centrul Național de Fotbal Buftea. 

Printre jucătorii convocați de selecționerul Daniel Mogoșanu pentru această acțiune se numără și șapte de la Farul Constanța, respectiv Vlad Rafailă, Rareș Fătu, Alin Ștefănescu, Sebastian Borza, Luca Banu, Adrian Caragea și Adrian Mazilu - mijlocași. Naționala sub 17 ani a României va debuta în preliminariile Campionatului European de anul viitor. „Tricolorii“ mici vor întâlni Rusia pe 20 octombrie, Germania pe 23 octombrie și San Marino pe 26 octombrie. 

Potrivit regulamentului, se califică mai departe la Turul de Elită, runda decisivă înainte de EURO, cele 13 câștigătoare ale grupelor, ocupantele locurilor secunde și cele mai bune 4 echipe clasate pe locul 3. 

Turul de Elită va avea loc în primăvara anului 2022, înaintea turneului final. La EURO vor merge câștigătoarele grupelor de la «Elită» plus cele mai bune 7 ocupante ale locurilor secunde.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233