dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, gata de primul cantonament

28 iulie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud este în plină campanie de pregătire a noului sezon competițional. Constănțenii se antrenează atât în Sala Sporturilor, cât și în sala de forță sau pe pista de atletism a stadionului „Gheorghe Hagi” pentru a fi în cea mai bună formă la startul primului meci. HCDS pleacă sâmbătă într-un cantonament de două săptămâni în Serbia.

HC Dobrogea Sud se pregătește intens înaintea startului într-un nou sezon competițional. După două săptămâni de exerciții în Sala Sporturilor, în sala de forță sau pe pista de atletism a stadionului „Gheorghe Hagi” elevii antrenați de Djordje Cirkovic și George Buricea vor avea parte și de aproape două săptămâni de cantonament în Serbia. Plecarea este programată la finalul acestei săptămâni.

În cantonamentul din Serbia „delfinii” au programate și trei meciuri de verificare, după care, la revenirea în țară, se vor opri la Timișoara pentru un nou meci test cu Politehnica.

Oficialii de la malul mării speră ca meciul din SuperCupa României, cu Dinamo București, din 25 august, să mai perfecteze un meci amical.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233