dobroge.tv

Live

Derby în teren și în tribune

30 iulie 2021
Publicitate

Farul și Rapid au făcut de-a lungul anilor, în confruntările directe, spectacol atât în teren, cât mai ales în tribune. La fel se anunță în această seară, pe Arena Națională, când cele două galerii se vor afla din nou față în față.

Derby-ul galeriilor din această seară, dintre suporterii lui Rapid București și Farul Constanța, a început încă de la finalul săptămânii trecute. În timpul meciului cu Gaz Metan Mediaș fanii „marinarilor” și-au anunțat intențiile de a se deplasa în număr mare în Capitală, pentru partida din etapa a treia a Ligii Întâi.

Acest lucru nu poate decât să îi bucure pe protagoniștii din teren, mai ales că suporterii pot fi oricând al 12-lea jucător.

E bine. E bine că avem suporteri, e bine că vin suporterii la stadion. Ei au meciul lor, noi avem meciul nostru pe teren, așa că va fi o atmosferă bună. Stadionul și el arată bine. Așa că, sunt toate motivele să credem că va fi un meci foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

„Le mulțumim suporterilor că au fost alături de noi și la Arad și acum acasă au fost destul de mulți. Sperăm ca la următoarele meciuri să vină și mai mulți și noi să-i mulțumim prin felul de a juca și prin rezultatele pe care le vom obține”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Rapid București – Farul Constanța, contând pentru etapa a treia a Ligii Întâi, se joacă în această seară, pe Arena Națională din Capitală, cu începere de la ora 21.30.

Înaintea acestei confruntări, giuleștenii se află pe primul loc al clasamentului, cu maximum de puncte, în timp ce Farul este pe patru, cu patru puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233