dobroge.tv

Live

Gheorghe Hagi, încântat de fanii din tribune

02 august 2021
Publicitate

Rapid și Farul au terminat la egalitate partida din etapa a treia a Ligii Întâi, însă Gheorghe Hagi a avut toate motivele să fie mulțumit la finalul meciului. A plecat cu un punct de pe Arena Națională, defensiva a rămas fără gol primit în campionat, iar peste toate a putut retrăi din plin atmosfera făcută de fanii din tribune.

Știam că au suporteri care iubesc acest club și sunt în inima lor. Știu că unchiul meu e rapidist și știu ce înseamnă să fi rapidist, îi au la inimă, iubesc acest club și la bine și la rău și îi felicităm. Pentru că și ei, ca și toți ceilalți care au public și galerie, toate celelalte cluburi, e bine să se întoarcă fotbalul de dinainte, pentru că fiecare club, reședințe de județ, cluburi mari. De aceea și noi ne-am unit în vară ca să avem, și ați văzut, că și noi am avut un grup extraordinar de suporteri și le mulțumesc pe această cale. Care au cântat și au încercat să facă față la ceilalți și a fost frumos. Cred că și ei sunt mulțumiți de noi și noi suntem mulțumiți de ei”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma remizei dintre Rapid și Farul, ambele formații au coborât câte un loc în clasamentul Ligii Întâi. Astfel, dacă giuleștenii sunt acum pe doi, formația constănțeană a ajuns pe cinci, cu cinci puncte acumulate după trei meciuri disputate din această ediție de campionat. În runda următoare, trupa de pe litoral va primi pe teren propriu, lunea viitoare, vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233