dobroge.tv

Live

Un Leon printre „delfini”

03 august 2021
Publicitate

Venit în această vară la HC Dobrogea Sud, Leon Raso s-a integrat rapid în sânul echipei constănțene. Slovenul în vârstă de 25 de ani are planuri mari pentru acest sezon și trage tare la antrenamente pentru meciurile de foc care vor veni în mai puțin de o lună.

Leon Raso este unul dintre cei șase jucători care au venit în această vară la HC Dobrogea Sud pentru a întări echipa înaintea unui nou sezon în Liga Zimbrilor. Pe lângă o prestație cât mai bună în campionat, constănțenii își doresc și un parcurs cât mai lung în cupele europene.

Medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Tineret din 2014 și component al echipei naționale de seniori la EURO 2016, unde Slovenia a încheiat pe locul 11, Raso are în palmares Cupa Sloveniei și două medalii de argint în prima ligă slovenă.

Până acum, totul este foarte bine. Orașul este foarte frumos, ne cunoaștem mai bine, jucătorii între noi. Sunt foarte amabili, ne distrăm împreună, muncim mult. Am mers pe câteva plaje, este foarte frumos. Și acesta este unul dintre motivele pentru care am venit aici. Până acum, e foarte bine”, a declarat Leon Raso, HC Dobrogea Sud.

Chiar dacă este de puțin timp în România, Leon Raso știe deja care este principala rivală a HCDS-ului.

Da, știm că este o echipă foarte bună, au făcut multe schimbări pentru acest sezon, un nou antrenor, jucători noi. Vom vedea cum va fi, ne pregătim pentru acest meci”, a mai declarat Leon Raso, HC Dobrogea Sud.

HC Dobrogea Sud se află de la sfârșitul săptămânii trecute în cantonament în Serbia, acolo unde se va pregăti în următoarele două săptămâni. În cadrul acestui stagiu, constănțenii vor disputa și trei partide amicale, urmând ca la întoarcere să mai dispute un meci test în compania Politehnicii Timișoara.

Prima partidă oficială pentru HC Dobrogea Sud este programată pentru 25 august, în Supercupa României, contra lui Dinamo București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233