dobroge.tv

Live

S-au întors „samuraii” lui Hagi

03 august 2021
Publicitate

Începând din această săptămână Gheorghe Hagi îi are la dispoziție la antrenamente și pe cei cinci fotbaliști care au reprezentat România la Jocurile Olimpice. Chiar dacă așteptările lor la Olimpiadă nu s-au concretizat și prin rezultate în teren, ei speră să se revanșeze față de suporteri la formația constănțeană.

Așa cum anunța Gheorghe Hagi încă dinaintea partidei cu Rapid București, exprimarea Farului în teren se va îmbunătăți o dată cu revenirea la echipă a celor cinci jucători care au reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După câteva zile de pauză, în care s-au acomodat cu fusul orar, aceștia s-au alăturat antrenamentelor „marinarilor!. Mai bine de o lună a trecut de când aceștia au început pregătirea la lotul național.

A fost o experiență plăcută pentru noi, atât sportiv, cât și să vedem cum este în Japonia. Am încercat să ne testăm pe noi înșine și am încercat să dăm tot ce am avut mai bun din noi”, a declarat Marian Aioani, Farul Constanța.

A fost o onoare pentru mine și pentru ceilalți colegi ai mei. Ne pare rău că nu am putut să trecem de grupe. Dar, pot să zic că suntem împăcați că am dat tot ce am avut mai bun din noi”, a declarat George Ganea, Farul Constanța.

Chiar dacă s-au aflat la mii de kilometri distanță, jucătorii Farului au urmărit toate meciurile colegilor săi din acest debut de campionat. Ei sunt acum nerăbdători să joace și în teren alături de ei.

Ne-am uitat la meciuri, chiar dacă a fost o diferență orară. Dar, i-am urmărit pe băieți și suntem nerăbdători să începem astăzi antrenamentele cu ei. Eu zic că o să fie un sezon frumos și suntem toți foarte bucuroși, mai ales că avem în spate și o galerie și vin din ce în ce mai mulți oameni la meci și ne susțin și eu zic că o să fie bine anul acesta”, a mai declarat George Ganea, Farul Constanța.

După trei meciuri disputate în noul sezon al Ligii Întâi, Farul Constanța este pe locul 6 al clasamentului, cu cinci puncte. În runda următoare, „marinarii” vor juca pe teren propriu, luni seară, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233