dobroge.tv

Live

Ciobanu are planuri mari la Farul

04 august 2021
Publicitate

Andrei Ciobanu, unul dintre jucătorii de bază ai Farului în acest sezon, s-a alăturat din această săptămână colegilor de echipă. Internaționalul de tineret a fost prezent cu naționala României la Jocurile Olimpice și a contribuit decisiv la singurul gol reușit de tricolori la Tokyo.

După două sezoane în care a luptat cu Viitorul pentru evitarea retrogradării, Andrei Ciobanu speră ca fuziunea cu Farul să readucă formația constănțeană un lupta pentru primele locuri în Liga Întâi. Fundașul „marinarilor” s-a alăturat colegilor săi de echipă la începutul acestei săptămâni, după ce a participat cu naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a contribuit decisiv la singura reușită a tricolorilor de la Olimpiadă.

A fost un gol norocos, dar nu a mai contat pentru că nu ne-am atins obiectivul. Mereu aici la Farul a fost această mentalitate de învingători. Următorul meci pe care îl avem luni sperăm să-l câștigăm. Luăm fiecare meci în parte și vrem să ne atingem obiectivele anul acesta pentru că în anii trecuți nu a fost cum ne-am dorit”, a declarat Andrei Ciobanu, Farul Constanța.

Farul Constanța joacă din nou acasă la începutul săptămânii viitoare, când va întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a patra a Ligii Întâi. Elevii lui Gheorghe Hagi mizează și de această dată pe o susținere frenetică a fanilor din tribune.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233