Live

Ganea pleacă de la FC Viitorul

FC Viitorul a rămas fără unul dintre jucătorii importanți, după partida de la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi. Împrumutul lui Cristi Ganea la formația constănțeană expiră mâine, astfel că fotbalistul se va întoarce în Spania, la Atletic Bilbao.
publicat pe 29 iunie 2020
Ciprian Vieru

Adus în iarnă pentru a ajuta echipa să se califice în play-off-ul Ligii Întâi, Cristi Ganea a apucat să evolueze în doar zece partide pentru FC Viitorul, și asta din cauza pandemiei de coronavirus. Din păcate pentru constănțeni, remiza obținută la Sfântu Gheorghe a fost ultima partidă pentru mijlocaș în tricoul lui 

FC Viitorul, el urmând să se întoarcă în Spania. Ganea a revenit sub comanda lui Gheorghe Hagi sub formă de împrumut de la Atletic Bilbao. Anunțul oficial a fost făcut pe site-ului clubului constănțean, care i-a mulțumit fotbalistului pentru contrubiția sa și i-a urat să evolueze cât mai mult pentru formația bască. 

În cele zece partide în care a fost folosit de Gheorghe Hagi, Ganea a reușit să își treacă în cont un gol, marcat în victoria Viitorul contra Academicii Clinceni, cu scorul de 3-2.

Etichete:   Ganea FC Viitorul

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233