dobroge.tv

Live

Victorie scăpată printre degete

29 iunie 2020
Publicitate

FC Viitorul a scăpat printre degete șansa de a-și asigura în mare măsură prezența și în sezonul următor al Ligii Întâi. Constănțenii au terminat la egalitate, scor 3-3, partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce au primit două goluri în ultima jumătate de oră a meciului, când se aflau în superioritate numerică.

FC Viitorul a început lansat partida de la Sfântu Gheorghe, contra celor de la Sepsi, și a părut că a tranșat soarta confruntării după mai puțin de 20 de minute. Rivaldinho a fost omul începutului de meci, după ce a ratat o ocazie uriașă chiar în debut și apoi a obținut un penalty transformat de Iancu în minutul 11. Șase minute mai târziu, Ghiță a dublat avantajul constănțenilor cu un șut din voleu. 

Gazdele au redus din diferență până la pauză, prin Fulop, însă au rămas în inferioritate numerică imediat după revenirea de la cabine după eliminarea lui Carnat, pentru cumul de cartonașe galbene. Diferența de doua goluri pe tabela de marcaj a fost restabilită în minutul 58 de Matei și nimic nu părea să mai întoarcă soarta meciului. Și totuși, covăsnenii au reușit încă o dată să se mobilizeze exemplar, la fel ca și în partida precedentă, cu Dinamo, și au marcat de două ori, prin Vașvari și Safranko, și au obținut astfel un punct prețios spre nemulțumirea lui Gheorghe Hagi.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul se menține la șapte puncte în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii Întâi, cu 31 de puncte după șase etape disputate. De partea cealaltă, Sepsi completează podiumul împreună cu FC Voluntari, ambele cu câte 24 de puncte. În partida următoare, programată pentru 2 iulie, elevii lui Gheorghe Hagi primesc vizita codașei clasamentului, Dinamo București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233