dobroge.tv

Live

HCDS, un prim succes în amicale

09 august 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a intrat în cea de a doua săptămână de cantonament în Serbia. Constănțenii sunt în grafic cu pregătirea și au bifat și primul succes de la reunire. HCDS a câștigat în weekend amicalul cu sârbii de la Jugovic Kac cu un avans de 13 goluri.

HC Dobrogea Sud profită de fiecare moment pentru a pregăti în cel mai mic detaliu noul sezon în Liga Națională de handbal masculin. Constănțenii sunt de zece zile în Serbia, acolo unde desfășoară un cantonament înaintea primului meci oficial al sezonului, Supercupa României cu Dinamo București. 

Până atunci, elevii pregătiți de Djordje Cirkovic și George Buricea au bifat un prim succes în meciurile de pregătire. Ei au câștigat în weekend amicalul disputat în compania sârbilor de la Jugovic Kac cu scorul de 36 la 23. Acesta a fost de altfel și primul meci în care noile transferuri ale constănțenilor au putut fi văzute la lucru.

La începutul acestei săptămâni oficialii HCDS-ului au mai anunțat că de pe 15 august vor fi scoase la vânzare abonamentele pentru noul sezon competițional, valabile pentru meciurile din campionat, Cupa României și cupele europene. 

Partidele oficiale de pe teren propriu vor începe din 5 septembrie, atunci când este programată la Sala Sporturilor, de la ora 18.00, manșa secundă cu Csurgoi, din primul tur preliminar al European League. 

Până atunci, delfinii vor lupta pentru Supercupa României, cu Dinamo București, pe 25 august, la Alexandria, și vor debuta în noul sezon european, pe 28 august, în Ungaria.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233