dobroge.tv

Live

Simona Halep, învinsă în primul meci după accidentare

12 august 2021
Publicitate

Simona Halep a fost învinsă încă din primul meci de la revenirea în circuitul WTA. Constănțeanca a cedat noaptea trecută în fața americancei Daniella Collins în turul secund al turneului de la Montreal. Până la această confruntare Halep nu mai disputase nici o partidă în ultimele trei luni din cauza problemelor medicale.

Revenirea în circuitul profesionist de tenis n-a fost deloc una de bun augur pentru Simona Halep. Revenită pe teren după o pauză de trei luni cauzată de o accidentare la gambă, Simona Halep a fost învinsă în turul doi al turneului WTA de la Montreal. 

Meciul cu Danielle Collins a durat două ore și 45 de minute, jucătoarea din Statele Unite ale Americii obținând victoria în trei seturi. Halep, care a fost campioană la Openul Canadei în 2016 și 2018, a cedat în fața lui Collins cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4. În setul decisiv, Collins a cerut un time-out medical în momentul în care Simona conducea cu 3-2. 

Partida s-a reluat după 13 minute, dar jucătoarea noastră nu și-a mai găsit ritmul și americanca a câștigat patru din următoarele cinci game-ur și totodată și partida. Pentru Simona Halep turneul de la Montreal a fost prima competiţie la care a participat după accidentarea suferită la gambă. Ea nu a mai jucat din 12 mai, când s-a accidentat la turneul de la Roma. 

Pentru prezența la turneul de la Montreal, constănțeanca va primi un cec în valoare de 13.300 de dolari și 60 de puncte în clasamentul WTA. 

Pentru Halep urmează acum turneul de la Cincinatti, care este programat să aibă loc săptămâna viitoare. Ajunsă pe locul 13 mondial din cauza absenței din circuit, ea are nevoie de un parcurs cât mai lung la turneul american pentru a reveni cât mai repede printre primele zece jucătoare ale lumii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233