Live

Derby doar cu numele la Ovidiu

Altădată un meci al orgoliilor, FC Viitorul – Dinamo București se dispută mâine cu o favorită certă. Formația lui Gheorghe Hagi, lider în clasamentului play-out-ului Ligii Întâi, are aparent o misiune ușoară contra „câinilor roși“, care sunt mai aproape de retrogradare decât de menținerea pe prima scenă. Chiar și așa, „Regele“ îi tratează cu maximă seriozitate pe elevii lui Mihalcea, așteptându-se la o tresărire de orgoliu din partea acestora.

Derby doar cu numele la Ovidiu
publicat pe 01 iulie 2020
Ciprian Vieru

Nu mai puțin de 14 puncte sunt între Viitorul lui Gheorghe Hagi și Dinamo București în clasamentul play-out-ului Ligii Întâi, astfel că partida de joi seară se anunță la prima vedere una dezechilibrată. Asta cu atât mai mult cu cât „câinii roși“ sunt în cădere liberă și eșalonul secund pare mai aproape ca niciodată. 

Chiar dacă va întâlni o formație care a înscris un singur gol în ultimele meciuri oficiale, Gheorghe Hagi rămâne precaut și se așteaptă la o replică pe măsură din partea dinamoviștilor.

Autor al unei duble contra lui Dinamo, în primul meci din sezonul regular, golgheterul Ligii Întâi, Gabi Iancu, pune pe plan secund reușitele personale.

În clasamentul play-out-ului Ligii Întâi, FC Viitorul este lider detașat, cu 31 de puncte, în timp ce trupa antrenată de Adrian Mihalcea este pe ultimul loc, cu 17 puncte, dar și două meci mai puțin disputate. FC Viitorul – Dinamo București, contând pentru etapa a șaptea a play-out-ului Ligii Întâi, se joacă joi seară, cu începere de la ora 20.


Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Farul a pierdut și în fața Craiovei

La mai puțin de 48 de ore de la partida disputată în compania tricolorilor mici ai lui Adrian Mutu, Ianis Zicu și-a testat jucătorii și contra celor de la FC Universitatea Craiova 1948, echipă ce a promovat...

Tabără de baschet la Constanța

Obișnuit să își desfășoare stagiile de pregătire în Ardeal, Marcel Țenter, unul dintre cei mai titrați antrenori de baschet din România, a decis ca în această vară să pregătească tinerele talente ale...

Încă un yankeu se face „gladiator“

BC Athletic Constanța continuă să se întărească înaintea startului în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Oficialii de la malul Mării Negre au anunțat perfectarea unui nou...

Premii mai mici la US Open

Organizatorii US Open au anunţat că premiile totale ale ediţiei 2020 a US Open vor fi de 53,4 milioane de dolari (45 de milioane de euro), cu şase la sută mai mici faţă de 2019, când au fost de 57 de milioane...

Viitorul, remiză în ultima partidă a sezonului

La fel ca și în partidele anterioare, staff-ul lui FC Viitorul a trimis o formulă experimentală în teren, în ultima partidă din acest sezon, contra lui Dinamo București. 

Aflați în pericol să...

Mai multe echipe în Liga Întâi

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, majorarea numărului echipelor din Liga I de la 14 la 16 începând cu sezonul 2020-2021. 

Principalele echipe avantajate de această...

Momentul adevărului pentru FC Farul

După aproape o lună de antrenamente, elevii lui Ianis Zicu vor avea în sfârșit parte de un meci amical. Și nu orice amical, ci unul de gală, în care își vor măsura forțele cu tinerele speranțe ale...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233