dobroge.tv

Live

Derby doar cu numele la Ovidiu

Derby doar cu numele la Ovidiu
01 iulie 2020
Publicitate

Altădată un meci al orgoliilor, FC Viitorul – Dinamo București se dispută mâine cu o favorită certă. Formația lui Gheorghe Hagi, lider în clasamentului play-out-ului Ligii Întâi, are aparent o misiune ușoară contra „câinilor roși“, care sunt mai aproape de retrogradare decât de menținerea pe prima scenă. Chiar și așa, „Regele“ îi tratează cu maximă seriozitate pe elevii lui Mihalcea, așteptându-se la o tresărire de orgoliu din partea acestora.

Nu mai puțin de 14 puncte sunt între Viitorul lui Gheorghe Hagi și Dinamo București în clasamentul play-out-ului Ligii Întâi, astfel că partida de joi seară se anunță la prima vedere una dezechilibrată. Asta cu atât mai mult cu cât „câinii roși“ sunt în cădere liberă și eșalonul secund pare mai aproape ca niciodată. 

Chiar dacă va întâlni o formație care a înscris un singur gol în ultimele meciuri oficiale, Gheorghe Hagi rămâne precaut și se așteaptă la o replică pe măsură din partea dinamoviștilor.

Autor al unei duble contra lui Dinamo, în primul meci din sezonul regular, golgheterul Ligii Întâi, Gabi Iancu, pune pe plan secund reușitele personale.

În clasamentul play-out-ului Ligii Întâi, FC Viitorul este lider detașat, cu 31 de puncte, în timp ce trupa antrenată de Adrian Mihalcea este pe ultimul loc, cu 17 puncte, dar și două meci mai puțin disputate. FC Viitorul – Dinamo București, contând pentru etapa a șaptea a play-out-ului Ligii Întâi, se joacă joi seară, cu începere de la ora 20.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233