dobroge.tv

Live

Final de august „de foc” pentru HC Dobrogea Sud

16 august 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud este gata de startul de foc în noul sezon competițional. Constănțenii s-au întors în weekend la Constanța, după două săptămâni de cantonament în Serbia. Primul meci oficial, Supercupa României, este programat pe 25 august.

HC Dobrogea Sud a încheiat cu o victorie convingătoare stagiul de pregătire din Serbia, după ce s-a impus la Timișoara, contra Politehnicii, cu scorul de 28 la 21.

Astfel, după două săptămâni de cantonament și patru meciuri amicale, bilanțul este unul mulțumitor pentru oficialii de pe Litoral, cu trei victorii și o singură înfrângere, suferită în fața lui Partizan Belgrad, la diferență de un gol. Constănțenii au revenit în weekend pe litoral, unde vor continua antrenamentele înaintea debutului în noul sezon competițional.

Primul meci oficial este programat pe 25 august, când vor întâlni în Supercupa României, la Alexandria, chiar pe campioana din sezonul trecut, Dinamo București.

La doar trei zile distanță, pe 28 august, constănțenii vor juca în Ungaria, cu Csurgoi, în primul tur preliminar al Ligii Europene. Liga Zimbrilor pornește la drum în ultimul weekend din august.

„Delfinii” vor debuta în noua ediție de campionat pe 1 septembrie, în deplasare, cu CSM București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233