dobroge.tv

Live

„Delfinii” s-au întors în Sala Sporturilor

17 august 2021
Publicitate

Cu o echipă mult schimbată față de sezonul trecut, HC Dobrogea Sud țintește sus și în noua ediție de campionat care va debuta la începutul lunii septembrie. Până atunci, constănțenii vor juca pentru primul trofeu al sezonului contra lui Dinamo.

Doar două zile au avut pauză handbaliștii de la HC Dobrogea Sud după cantonamentul din Serbia. Sportivii pregătiți de cuplul Buricea/Cirkovic s-au întors la începutul acestei săptămâni la antrenamentele din Sala Sporturilor, unde vor continua pregătirea înaintea startului în noua ediție de campionat.

După aproape două luni de antrenamente, în care s-a schimbat mult și lotul de jucători, constănțenii au tras și primele concluzii.

A rămas același spirit de luptă. Îmi place cel mai mult apărarea la echipa noastră pentru că luptăm pentru fiecare minge și ni s-a întâmplat și în Serbia, rezistăm și două minute și trei minute s-a întâmplat să rezistăm în apărare și să nu luăm gol. Asta mă bucură cel mai mult”, a declarat Ionuț Nistor, HC Dobrogea Sud.

Eu zic că vom și o echipă mai bună ca și sezonul trecut. Doar că avem nevoie de timp. Avem câțiva jucători tineri foarte buni, câțiva cu experiență foarte buni. Când vom reuși să îmbinăm experiența lor cu tinerețea celorlalți, eu zic că vom fi o echipă foarte greu de învins”, a declarat George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud.

Antrenorul secund al formației constănțene a prefațat primul meci oficial al sezonului, Supercupa României, în care Dinamo București pornește din postura de favorită.

Noi nu ne vom da la o parte. Da, ei sunt principala echipă favorită la titlu, cupă, tot ce se poate. Joacă în Liga Campionilor, au fost primiți în grupele principale ale Ligii Campionilor, au adus poate cel mai titrat antrenor din lume, au făcut niște transferuri spectaculoase, dar asta nu înseamnă că noi ne vom da la o parte și nu avem nicio șansă. Nu, din potrivă, eu cred că avem șansa noastră dacă vom face tot ce ține de noi”, a mai declarat George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud.

În mai puțin de 10 zile, pe 25 august, „delfinii” vor juca la Alexandria, cu Supercupa pe masă, contra campioanei Dinamo București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233