dobroge.tv

Live

Dinamoviștii, încurajați de fani la Constanța

02 iulie 2020
Publicitate

Liniștea nopții din Satul de vacanță a fost spartă seara trecută de suporterii dinamoviști. Aproximativ 200 de fani ai „câinilor“, unii din Constanța, iar alții veniți chiar de la București, au ținut să îi îmbărbăteze pe elevii lui Mihalcea înaintea meciului cu Viitorul din această seară. Din cauza restricțiilor impuse de autorități, partida programată să înceapă la ora 20, se va disputa fară spectatori în tribune.

Chiar dacă se află pe ultimul loc al clasamentului și se zbat pentru a scăpa de retrogradare, dinamoviștii continuă să îi aibă alături pe suporteri. 

Aproximativ 200 de fani ai alb-roșilor, unii veniți chiar din Capitală, au ținut să fie alături de favoriții lor, chiar dacă nu vor putea să asiste din tribune la partida cu Viitorul. Aceștia s-au adunat seara trecută la un hotel din Satul de vacanță, unde au fost cazați dinamoviștii, și i-au încurajat pe elevii lui Mihalcea.

De altfel, prin Programul DDB, suporterii dinamoviști dețin în momentul de față 20% din acțiunile cublului și sunt aproape de a prelua în totalitate destinele lui Dinamo în cazul în care nici un investitor nu se va decide în scurt timp să se implice la formația din Ștefan cel Mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233