dobroge.tv

Live

Precauție maximă la Farul

19 august 2021
Publicitate

După 11 ani de așteptare, Farul și Dinamo se vor afla din nou față în față pe prima scenă fotbalistică a României. Confruntarea dintre cele două formații va ține capul de afiș vineri în Liga Întâi, aceasta urmând a se disputa cu casa închisă.

Farul Constanța vrea să își ia revanșa după înfrângerea suferită pe terenul campioanei CFR Cluj. „Marinarii“ speră să bifeze al treilea succes din acest sezon chiar în fața lui Dinamo București pentru a se menține în apropierea formațiilor din fruntea clasamentului.

Chiar dacă la prima vedere misiunea constănțenilor pare una facilă, în condițiile în care dinamoviștii traversează vremuri grele, antrenorul Cătălin Anghel se așteaptă la o replică de orgoliu a acestora.

Înaintea partidei din etapa a șasea a Ligii Întâi, Farul Constanța se afla pe poziția a cincea a clasamentului cu 8 puncte. De partea cealaltă, alb-roșii se află pe 8, cu șase puncte. Farul Constanța – Dinamo București este programat să aibă loc vineri seară, cu începere de la ora 21 și 30 de minute la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233