dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, gata de startul sezonului

23 august 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a intrat în ultima sută de metri cu pregătirea startului în noul sezon competițional. Constănțenii vor juca miercuri, la Alexandria, primul meci oficial chiar împotriva campioanei României, Dinamo București. Partida va decide câștigătoarea Supercupei României și este ultimul test pentru formația de la malul mării înaintea debutului în Cupele Europene.

După aproape două luni de antrenamente la Constanța și un cantonament de două săptămâni în Serbia, HC Dobrogea Sud este gata să ia startul în noul sezon competițional. Formația de pe litoral începe în forță anul sportiv, miercuri, când va întâlni chiar pe campioana României, Dinamo București.

Partida contează pentru Supercupa României și deschide practic sezonul în handbalul masculin. Confruntarea este programată să aibă loc miercuri, la Alexandria.

Toată lumea vorbește despre Dinamo. Au un proiect foarte ambițios, foarte mare. Și ei sunt cu mulți jucători noi, cu sistemul nou, cu noul antrenor. Probabil și ei au nevoie de timp. Dar ăsta e primul meci miercuri și noi avem șansa noastră. Vreau să trimit mesajul că și noi suntem aici și ok, vedem, dar eu sunt foarte mulțumit de cum arată”, a declarat Djordjie Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

E clar că ei cu prima șansă în câștigarea trofeului însă pe noi nu ne interesează lucrul acesta și vom intra în teren și vom da totul să ne întoarcem cu cupa acasă. Cu Csurgoi, un alt meci greu, însă aș vrea să vorbesc de Csurgoi după meciul cu Dinamo”, a declarat Ionuț Nistor, căpitan HC Dobrogea Sud Constanța.

Partida de la Alexandria este urmată de un alt meci important pentru elevii lui Djordje Cirkovic. HC Dobrogea Sud va disputa la sfârșitul săptămânii prima manșă a confruntării din EHF European League cu ungurii de la Csurgoi.

Returul urmează să aibă loc la Constanța, la finalul săptămânii viitoare. Cele două formații s-au mai întâlnit și în urmă cu doi ani, în preliminariile Cupei EHF, atunci câștig de cauză având echipa din Ungaria.

E clar că vorbim despre altceva, dar pe teren lucrurile nu stau chiar așa. Pe teren nu se ține cont de buget și de faimă. Pe teren câștigă cel care își dorește cel mai mult și eu zic că avem o sete de rezultat, de performanță. Avem o echipă competitivă, tânără și ambițioasă. Și atunci cu siguranță suntem capabili să răsturnăm calcului hârtiei. Ne dorim să aducem trofeul SuperCupa României, dar în același timp ne dorim să intrăm în grupe”, a declarat Ionuț Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud Constanța.

Până la partida de miercuri, constănțenii au disputat în pauza competițională trei partide de verificare, din care au câștigat trei. Primul meci oficial din noul sezon, Supercupa României cu Dinamo București, este programat să aibă loc miercuri, la Alexandria, cu începere de la ora 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233