dobroge.tv

Live

Hagi anunță festival de goluri

02 iulie 2020
Publicitate

Se anunță festival de goluri în această seară pe arena centrală a Bazei Sportive „Gheorghe Hagi“ din Ovidiu. FC Viitorul, cea mai bună marcatoare din play-out-ul Ligii Întâi, întâlnește pe Dinamo București, echipa cu una dintre cele mai slabe apărări din această fază a competiției.

Cu o medie de peste două reușit pe meci, fotbalistii Viitorului caută să își îmbunătățească această statistică după partida cu Dinamo. Problema care îi dă bătăi de cap lui Gheorghe Hagi este că elevii primesc totodată și foarte multe goluri. Până să rezolve această problemă, „Regele“ își dorește să rămână fidel unei deja celebre expresii din fotbal, care spune că important este să marchezi mai mult decât adversarul.

De partea cealaltă, Dinamo stă foarte prost la capitolul goluri marcate, având o singură reușită în patru partide disputate în această fază a competiției. De asemenea, nici la capitolul defensivă nu se poate lăuda cu o prestație mai bună, având o medie de goluri de 1,5 pe meci. FC Viitorul – Dinamo București, contând pentru etapa a șaptea a play-out-ului Ligii Întâi se joacă de la ora 20, pe arena centrală a Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu.




Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233