Live

Hagi anunță festival de goluri

Se anunță festival de goluri în această seară pe arena centrală a Bazei Sportive „Gheorghe Hagi“ din Ovidiu. FC Viitorul, cea mai bună marcatoare din play-out-ul Ligii Întâi, întâlnește pe Dinamo București, echipa cu una dintre cele mai slabe apărări din această fază a competiției.

publicat pe 02 iulie 2020
Ciprian Vieru

Cu o medie de peste două reușit pe meci, fotbalistii Viitorului caută să își îmbunătățească această statistică după partida cu Dinamo. Problema care îi dă bătăi de cap lui Gheorghe Hagi este că elevii primesc totodată și foarte multe goluri. Până să rezolve această problemă, „Regele“ își dorește să rămână fidel unei deja celebre expresii din fotbal, care spune că important este să marchezi mai mult decât adversarul.

De partea cealaltă, Dinamo stă foarte prost la capitolul goluri marcate, având o singură reușită în patru partide disputate în această fază a competiției. De asemenea, nici la capitolul defensivă nu se poate lăuda cu o prestație mai bună, având o medie de goluri de 1,5 pe meci. FC Viitorul – Dinamo București, contând pentru etapa a șaptea a play-out-ului Ligii Întâi se joacă de la ora 20, pe arena centrală a Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu.
Etichete:   Hagi FC Viitorul

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Farul a pierdut și în fața Craiovei

La mai puțin de 48 de ore de la partida disputată în compania tricolorilor mici ai lui Adrian Mutu, Ianis Zicu și-a testat jucătorii și contra celor de la FC Universitatea Craiova 1948, echipă ce a promovat...

Tabără de baschet la Constanța

Obișnuit să își desfășoare stagiile de pregătire în Ardeal, Marcel Țenter, unul dintre cei mai titrați antrenori de baschet din România, a decis ca în această vară să pregătească tinerele talente ale...

Încă un yankeu se face „gladiator“

BC Athletic Constanța continuă să se întărească înaintea startului în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Oficialii de la malul Mării Negre au anunțat perfectarea unui nou...

Premii mai mici la US Open

Organizatorii US Open au anunţat că premiile totale ale ediţiei 2020 a US Open vor fi de 53,4 milioane de dolari (45 de milioane de euro), cu şase la sută mai mici faţă de 2019, când au fost de 57 de milioane...

Viitorul, remiză în ultima partidă a sezonului

La fel ca și în partidele anterioare, staff-ul lui FC Viitorul a trimis o formulă experimentală în teren, în ultima partidă din acest sezon, contra lui Dinamo București. 

Aflați în pericol să...

Mai multe echipe în Liga Întâi

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, majorarea numărului echipelor din Liga I de la 14 la 16 începând cu sezonul 2020-2021. 

Principalele echipe avantajate de această...

Momentul adevărului pentru FC Farul

După aproape o lună de antrenamente, elevii lui Ianis Zicu vor avea în sfârșit parte de un meci amical. Și nu orice amical, ci unul de gală, în care își vor măsura forțele cu tinerele speranțe ale...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233