dobroge.tv

Live

Confruntarea „decarilor”

24 august 2021
Publicitate

Farul Constanța caută prima victorie în deplasare. Formația de pe litoral joacă vineri pe terenul nou promovatei U Craiova 1948, una dintre echipele care au surprins plăcut în startul de campionat. Meciul din Bănie va consemna și revenirea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnică, după ce acesta și-a ispășit suspendarea în ultimele două etape din Liga Întâi.

După trei deplasări pe terenul primelor clasate din Liga Întâi din care a scos doar două puncte, Farul are acum ocazia de a bifa prima victorie de pe teren străin. Constănțenii joacă la Craiova împotriva nou promovatei U Craiova 1948, una dintre echipele care au surprins plăcut în startul actualei ediții de campionat. Acest lucru este recunoscut chiar de către Gheorghe Hagi, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mutu înaintea confruntării de vineri.

Mutu e un antrenor de mare perspectivă, un fost mare jucător care joacă un fotbal frumos, a demonstrat. Mă bucur pentru el că a îmbrățișat această meserie și îl felicit pe această cale. Nu că e prietenul meu pentru că o să fie o luptă să vedem care e mai bun. Dar merită pentru că are o perspectivă frumoasă”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În ceea ce privește meciul, Hagi știe care este potențialul oltenilor, însă speră să găsească soluțiile pentru a obține toate punctele puse în joc.

Vine acest meci în deplasare cu o echipă dintr-o zonă în care există spirit, există orgoliu, joacă fotbal foarte bun. Așa că și noi trebuie să ne ridicăm la standardul acestor detalii. Au un antrenor care este un câștigător, un învingător și în toate meciurile pe care le-am văzut și le-am analizat, echipa joacă un fotbal plăcut, ofensiv, un fotbal care își dorește să aibă controlul jocului. Și noi ne dorim să avem controlul jocului așa că pe aceste două lucruri eu cred că va ieși un meci interesant, un meci foarte bun”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea meciului din Bănie, „marinarii” se află pe locul 4 al clasamentului, cu 11 puncte, la șapte lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

U Craiova 1948 – Farul Constanța, partidă contând pentru etapa a VII-a a Ligii Întâi la fotbal, se joacă vineri seară, cu începere de la ora 21.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233