dobroge.tv

Live

Se anunță spectacol în Bănie

27 august 2021
Publicitate

Hagi se așteaptă la un meci pe contre în această seară, în partida dintre Farul și U Craiova 1948. „Regele” este conștient de forța ofensivă a oltenilor, mai ales că vor avea și sprijinul propriilor suporteri, dar speră să se întoarcă la Constanța cu toate punctele puse în joc.

Farul Constanța a dat dovadă de un pragmatism impresionant în startul acestei ediții de campionat, însă Hagi vrea mai mult de la elevii săi. Formația de pe litoral joacă în această seară în Bănie, contra nou-promovatei U Craiova 1948, echipă care înscrie mult, dar primește la fel de multe goluri.

Tocmai din acest motiv Hagi se așteaptă la un spectacol total, din care nu vor lipsi golurile. Asta mai ales datorită faptului că oltenii sunt antrenați de un fost „decar” al naționalei României, Adrian Mutu.

Cu siguranță trebuie să creștem mai mult. Să progresăm pentru că încă nu am echipa pe care mi-o doresc. Cu siguranță că avem mult de muncă. Vine acest meci în deplasare cu o echipă care e dintr-o zonă în care există spirit, există orgoliu, joacă fotbal foarte bun. Așa că și noi trebuie să ne ridicăm la standardul acestor detalii. Au un antrenor care este un câștigător, un învingător și în toate meciurile pe care le-am văzut și le-am analizat, echipa joacă un fotbal plăcut, ofensiv, un fotbal care își dorește să aibă controlul jocului”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea partidei din această seară, care face parte din etapa cu numărul șapte a Ligii Întâi la fotbal, Farul se afla pe locul 4 al clasamentului, cu 11 puncte și un singur gol primit.

De partea cealaltă, U Craiova 1948 este pe 9, cu 7 puncte și tot atâtea goluri încasate. U Craiova 1948 – Farul Constanța se joacă în această seară cu începere de la ora 21.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233