dobroge.tv

Live

Ghiță, fundașul golgheter

04 iulie 2020
Publicitate

Virgil Ghiță devine încet dar sigur omul de gol al lui Gheorghe Hagi. Cu trei goluri reușite de la reluarea campionatului, fundașul are acum mari șanse să prindă un transfer la finalul campionatului. Printre cluburile care și-au manifestat deja intenția de a-l cumpăra este și FCSB, echipă la care au mai ajuns în decursul anilor și alți jucători de la Viitorul.

Virgil Ghiță a fost omul decisiv pentru Gheorghe Hagi în victoria contra lui Dinamo. Fundașul a reușit cel de-al treilea gol în faza play-out-ului și arată o formă de invidiat, în ciuda faptului că Liga Întâi a fost întreruptă timp de trei luni.

În aceste condiții este greu de crezut că sezonul viitorul îl va mai prinde pe Ghiță în curtea celor de la Viitorul. Prima echipă care și-a manifestat interesul de a-l transfera este FCSB, formație care în decursul anilor a transferat numeroși jucători de la trupa lui Gheorghe Hagi.  „Regele“ i-a transmis însă lui Gigi Becali că orice discuție în acest sens va fi purtată, indiferent de clubul interesat de transfer, la finalul campionatului. 

Născut la Pitești, fundașul este crescut de Academia Hagi și a făcut pasul către Viitorul în 2017. În vârstă de 22 de ani, Ghiță este cotat pe piața transferurilor la suma de 900.000 de euro.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233