dobroge.tv

Live

Hagi o trimite pe Dinamo mai aproape de Liga 2

04 iulie 2020
Publicitate

Dinamo București a mai făcut un pas către Liga a doua. Liderul play-out-ului, FC Viitorul, s-a impus aseară la Ovidiu cu scorul de 1-0 și a refăcut avansul de șapte puncte față de principalele urmăritoare. Singurul gol al partidei a fost înscris de fundașul golgheter al lui Hagi, Virgil Ghiță.

FC Viitorul este tot mai aproape de salvarea de la retrogradare și din punct de vedere matematic. Elevii lui Gheorghe Hagi au câștigat la limită, cu scorul de 1-0, contra ultimei clasate, Dinamo București. Singura reușită a partidei i-a aparținut lui Virgil Ghiță în prima repriză. De partea cealaltă, dinamoviștii au făcut încă un meci slab, nereușind să pună aproape deloc în pericol poarta lui Tordai.

Grație celor trei puncte astfel obținute, Viitorul a ajuns la 34 de puncte în clasamentul play-out-ului Ligii Întâi la fotbal și se menține la șapte lungimi față de principala urmăritoare, FC Voluntari. De partea cealaltă, dinamoviștii au bifat a cincea înfrângere din tot atâtea partide și au mai făcut un pas spre o retrogradare istorică. Chiar și așa, Adrian Mihalcea a avut puterea la finalul meciului să vadă și părțile bune ale înfrângerii.

În partida următoare, programată pentru luni, 6 iulie, FC Viitorul are parte de o deplasare dificilă, pe terenul celor de la FC Voluntari.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233