dobroge.tv

Live

Adrian Petre, pariul lui Hagi

31 august 2021
Publicitate

După două experiențe eșuate la FCSB și UTA Arad, Adrian Petre începe să redevină jucătorul care impresiona la europeanul de tineret din 2019. Gheorghe Hagi i-a oferit șansa de a-și relansa cariera la Farul Constanța iar atacantul este în grafic până în acest moment.

Cu două goluri marcate în partidele jucate în startul de sezon în Liga Întâi, Adrian Petre începe să se ridice la nivelul care l-a adus în centrul atenției în urmă cu aproximativ doi ani, la Campionatul European de tineret. 

Din păcate pentru el, de atunci, atacantul a avut parte numai de experiențe mai puțin reușite, la FCSB și UTA Arad, însă speră ca Gheorghe Hagi să îi relanseze cariera la Farul Constanța.

În vârstă de 23 de ani, Adrian Petre a înregistrat o scădere evidentă a cotei de piață în ultimii ani. Evaluat la un milion și jumătate de euro în urmă cu doi ani, cota sa este acum doar la 450 de mii de euro. 

De la venirea la Farul Constanța, el a fost folosit în toate meciurile din acest sezon al Ligii Întâi, însă numai o dată din postura de titular.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233