dobroge.tv

Live

Încă două transferuri pentru Athletic

01 septembrie 2021
Publicitate

Se conturează lotul cu care BC Athletic Constanţa va aborda noul sezon în baschetul masculin din România. Formația de pe litoral a anunțat încă două transferuri, numărul achizițiilor din această vară crescând la cinci.

Continuă campania de achiziţii în vederea noului sezon pentru BC Athletic Constanța, în care va lupta atât în campionat, cât şi în Cupa României.

Astfel, până la această oră, pe lângă înregimentarea lui Vlad Corpodean, oficialii de la malul mării s-au înțeles cu mai puţin de patru jucători străini. După coordonatorul sloven Zan Kosic şi pivotul american Jakob Lowrance, conducerea BC Athletic Constanţa i-a anunţat că au fost semnate contractele cu alţi doi jucători străini.

Primul este Devante Wallace, originar din Statele Unite ale Americii, care va evolua în premieră în Liga Naţională de baschet masculin a României după două sezoane petrecut în Finlanda şi Cehia. Wallace a încheiat cel mai recent sezon al său cu o medie pe meci de 12,4 puncte, 2,5 pase decisive, 1,3 intercepţii în cele 36 de meciuri în care a fost utilizat.

Cel de-al doilea jucător care s-a alăturat „gladiatorilor din Tomis” este Pavel Marinov. Internaţional bulgar, el revine în România după ce a mai îmbrăcat tricoul celor de la Dinamo Bucureşti, BCM U FC Argeş Piteşti şi Steaua CSM. În vârstă de 32 de ani, Marinov măsoară 199 de centimetri şi a evoluat pe parcursul sezonului trecut în Bulgaria, pentru Beroe Stara Zagora, cu care a terminat pe locul şase în clasament. În de 20 meciuri, Pavel a strâns medii de 10 puncte, 6,9 recuperări și 3,1 pase decisive.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233