dobroge.tv

Live

Amical de lux pentru Farul

01 septembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța și-a programat un amical de lux în acest weekend. Profitând de pauza competițională, „marinarii” vor disputa o partidă de verificare în compania celor de la Galatasaray Istanbul. Din lotul lui Gheorghe Hagi vor lipsi nu mai puțin de 14 jucători convocați la loturile naționalei României.

Gheorghe Hagi se întoarce la Galatasaray Istanbul, însă din postura de adversar! Farul Constanța, cu „regele” pe banca tehnică, va juca la sfârșitul acestei săptămâni o partidă amicală în compania multiplei campioane a Turciei.

Meciul are loc în contextul în care întrecerile interne sunt întrerupte pentru următoarele două săptămâni pentru a le permite echipelor naționale să evolueze în preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

Întâlnirea reprezintă un bun prilej de pregătire pentru ambele formații.Echipa pregătită de Fatih Terim este calificată în grupele Europa League, în timp ce Farul are ca prim obiectiv calificarea în faza play-off din Liga I de fotbal.

Pentru Farul nu vor putea evolua în acest meci nu mai puțin de 14 jucători, care au fost convocați la loturile naționale, începând cu naționala sub 17 ani a României și terminând cu lotul de seniori pregătit de Mirel Rădoi.

Alături de Gheorghe Hagi, la Istanbul va merge și Gheorghe Popescu, actualul președinte al Farului, care a evoluat și el timp de patru ani pentru Galatasaray. De altfel, alături de Hagi, și Popescu este privit ca un idol la formația „Cim Bom Bom”, el fiind autorul golului decisiv care a dus Cupa UEFA pe malul Bosforului.

Palmaresul lui Galatasaray cuprinde 22 de titluri de campioană, 18 Cupe ale Turciei, 16 Supercupe, o Cupă UEFA, o Supercupă a Europei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233