dobroge.tv

Live

Unirea Constanța, subiect de discuții la FRF

02 septembrie 2021
Publicitate

Înfrângerea la scor suferită de Unirea Constanța în ultima etapă a Ligii a doua i-a pus pe gânduri pe oficialii Federației Române de Fotbal. Formația de pe litoral a pierdut cu 14 la 0 confruntarea cu Gloria Buzău, într-o partidă în care a folosit numai juniori. Președintele Răzvan Burleanu a declarat că fiecare formație are libertatea de a alege jucătorii pe care îi folosește într-un meci, indiferent că aceștia sunt juniori sau seniori.

Situația catastrofală în care se află Unirea Constanța îi pune pe gânduri pe mai marii fotbalului din România, care își doresc acum să nu fi acceptat înscrierea echipei în campionat. Gruparea de pe litoral are mai probleme financiare, jucătorii, antrenorii și o parte dintre oficiali reziliindu-și deja contractele.

Tocmai din acest motiv, la ultimul meci din campionat, lotul a fost compus numai din juniori. Iar acest lucru s-a reflectat pe tabela de marcaj, Gloria Buzău reușind să se impună cu scorul de 14 la 0.

„Să schimbăm echipa. Ăsta este singurul lucru pe care ai putea să-l faci. Cred că în momentul de față la Unirea Constanța este această situație de incertitudine. Au fost foarte mulți jucători care și-au reziliat contractele cu clubul. În momentul de față, după cum știți, în urma acestei preluări a clubului se încearcă supraviețuirea acestei entități sportive. Urmează să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare. Fereastra de transferuri încă nu s-a închis, astfel încât clubul în continuare poate să facă transferuri și să revină pe linia de plutire”, a declarat Răzvan Burleanu, președinte FRF.

Pus într-o situație neașteptată, președintele Federației Române de Fotbal a declarat că forul pe care îl conduce nu poate interveni în organizarea unui club, așa că este decizia acestuia și a antrenorilor ce jucători sunt trimiși în teren.

E un lucru pe care nu îl poți evita. Nu avem prevederi regulamentare nici la nivel intern, nici la nivel internațional, care să-ți îngrădească sau să te protejeze în acest sens”, a declarat Răzvan Burleanu, președinte FRF.

În primele trei etape din actualul sezon al Ligii a doua Unirea Constanța a fost antrenată de Ianis Zicu, cel care a și format lotul cu jucători dați afară ulterior. După plecarea lui Zicu, echipa a fost dată apoi pe mâna localnicului Dumitru Faitaș. Unirea Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233