dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud Revine în Sala Sporturilor

03 septembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud este la un singur meci distanță de un început perfect de sezon. După câștigarea Supercupei României în fața lui Dinamo București și victoria din Ungaria, contra lui Csurgoi, constănțenii joacă duminică meciul decisiv pentru calificarea în turul doi al European League. Este prima partidă a constănțenilor în Sala Sporturilor de la începutul pandemiei de coronavirus.

După mai bine de un an și jumătate, HC Dobrogea Sud revine în Sala Sporturilor din Constanța pentru un meci oficial. Iar acesta este unul cu o importanță deosebită pentru formația de pe litoral, dar mai ales pentru sportul local.

Duminică, începând de la ora 18, este programată manșa a doua a turului întâi preliminar din EHF European League la handbal masculin contra ungurilor de la Csurgoi. Constănțenii pornesc cu prima șansă la calificare grație succesului de duminică, obținut în deplasare.

Csurgoi este o echipă care are mari oscilații. Am știut asta și anul trecut. Este o echipă care poate să piardă acasă cu echipa de pe locul 10 din Ungaria, dar este și echipa care e capabilă să-i bată și pe restul. Iar noi trebuie să fim foarte serioși de la primul minut. Asta e doar prima repriză și duminică trebuie să rezolvăm treaba foarte serios”, a declarat Djordjie Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

Eroul HCDS-ului din acest start de sezon, Dani Vasile este optimist înaintea confruntării decisive cu Csurgoi și speră să închidă din nou poarta în fața atacurilor ungare.

Un început bun. O revanșă cu Dinamo câștigată. A venit și revanșa cu Csurgoi și suntem plini de încredere. Echipa arată foarte bine în teren, însă trebuie să fim conștienți că e foarte lung campionatul. Se pot întâmpla multe și poate de multe ori nu o să mai prindem aceeași formă. Arătăm foarte bine și sunt încrezător în ce o să facem anul acesta”, a declarat Dani Vasile, HC Dobrogea Sud.

În partida de duminică, HC Dobrogea Sud pornește cu prima șansă la calificarea în turul doi preliminar al EHF European League. Pe lângă avantajul terenului propriu și susținerea suporterilor din tribune, elevii lui Djordje Cirkovic au și patru goluri obținute în victoria din weekendul trecut.

HC Dobrogea Sud – Csurgoi, contând pentru manșa a doua a turului întâi preliminar al Ligii Europene la handbal masculin se joacă duminică seară, în Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233