dobroge.tv

Live

Farul a plecat spre Istanbul

03 septembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța numără orele până la cel mai tare amical al toamnei. Formația de pe litoral joacă duminică un meci de verificare în compania multiplei campioane a Turciei, Galatasaray Istanbul. În absența celor 14 jucători convocați la loturile naționale, constănțenii au plecat în această dimineață cu avionul spre Turcia.

Farul Constanţa a plecat vineri dimineaţă, de pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”, cu destinația Istanbul, acolo unde, duminică va întâlni, într-o partidă de verificare, pe Galatasaray Istanbul, cea mai galonată formaţie din Turcia.

Cum din lotul Farului au fost convocaţi 14 jucători la acţiunile loturilor naţionale din luna septembrie, în delegaţia care face deplasarea la Istanbul se regăsesc alţi doi juniori din cadrul Academiei Hagi: David Dincă şi Răzvan Tănasă.

În rest, toți ceilalți jucători valizi au făcut deplasarea în Turcia și sunt gata să își măsoare forțele cu puternicii jucători ai formației „Cim Bom Bom”.

Meciul dintre Galatasaray Istanbul și Farul Constanța este programat pentru duminică dimineață, cu începere de la ora 11.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233